Om VESO Apotek

VESO Apotek er Norges fremste leverandør av veterinærmedisinske vaksiner, legemidler og handelsvarer. Veterinærene er en kundegruppe vi i VESO setter svært høyt, deres rolle er svært viktig for å opprettholde god dyrevelferd i Norge. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og med mer enn 30 års erfaring er VESO Apotek en trygg og anerkjent leverandør. Hos oss finner du et stort sortiment og konkurransedyktige priser.

Leveranseområder

  • Veterinærer
  • Dyrebutikker
  • Dyreeiere

OM VESO Apotek og vår praksis

Mer om Apoteket

VESO Apotek er lokalisert på Delitoppen i Vestby. Hos oss møter du dyktige farmasøyter, dyrepleiere med lang erfaring og et team av dedikerte veterinærer, som bistår deg gjennom en enkel og rask handel. Vi er alltid behjelpelige med å ta inn preparater og spesialbestillinger etter dine ønsker. Vårt mål er at du som kunde får en førsteklasses service og en god opplevelse.

I 2019 lanserte vi i tillegg en netthandel for deg som dyreeier og dyrebutikker. Her finner du anerkjente veterinære handelsvarer, nå enkelt tilgjengelige for bestilling rett hjem i din postkasse. Målet med netthandelen er å være en motvekt til mindre seriøse aktører på nett. Hos oss vil du kun finne produkter våre veterinærer har godkjent. 

Camilla J. Velvin 

Camilla J. Velvin 

Salgs- og Markedssjef VESO Apotek 

cjv@veso.no  

936 65 174