Personvernerklæring for veso.no

 

 

Veterinærmedisinsk Oppdragssenter AS (VESO) samler inn og analyserer data fra våre nettsider.

 

Hvilke data vi samler inn

 

Vi samler inn en rekke forskjellige data, hvorav de fleste kanskje ikke er knyttet til en bestemt bruker.

 

Generelle data vi samler inn når du besøker nettstedet vårt:

·      Atferd på nettstedet vårt (besøkte nettsteder, besøksvarighet, besøkte tidspunkter, handlinger)

·      Nettleserdetaljer (nettleserversjon, operativsystem osv.)

 

Personlig informasjon vi samler inn om handlinger:

·      Bruker- og bedriftsdetaljer (hvis gitt gjennom et skjema)

·      IP-adresse (i tilfelle besøk fra hjemmeadresse)

 

Årsakene til at vi samler inn data.

 

Forbedre innholdet og våre markedsføringstiltak.

 

For å analysere og forbedre vår egen markedsføringstiltak og innhold, er innsikt i brukeratferd, som antall besøk per side, tid per side og konverteringer, nøkkelkunnskap. Vi er avhengige av at Fathom Analytics sporer slike data, som samler disse dataene på en helt anonym måte og uten informasjonskapsler. Fathom Analytics benytter også noe som heter «EU isolation» som sørger for at ingen data om besøkende i EU/EØS blir sendt til USA eller andre land utenfor EU/EØS. Du kan lese mer om dette her.

 

 

 

Spor leads, kundeservice og oppfølging

 

Eventuelle brukerdata som sendes inn via et skjema vil bli lagret på våre e-postservere og i vår CRM for bedre kundeservice og oppfølging. Denne informasjonen vil inkludere all informasjon du gir gjennom skjemaene eller videre kommunikasjon. Disse dataene lagres så lenge det er nødvendig for å håndtere forespørselen eller til du som bruker ber om sletting av denne informasjonen.

 

Forbedre brukeropplevelsen

 

Noen data er nyttige for utviklerne våre for å forbedre brukeropplevelsen. Dette inkluderer nettleserversjoner, operativsystem, nedlastingshastighet osv. Vi er avhengige av at Fathom Analytics sporer slike data, som samler inn disse dataene på en helt anonym måte og uten informasjonskapsler.

 

Sikkerhet

 

Vi samler inn IP-adressen fra alle som besøker nettsiden vår. Vi gjør dette for å oppdage falske hensikter og være i stand til å blokkere eller videre analysere oppførselen til alle med dårlige hensikter. Informasjon lagres på våre servere i 30 dager. Hvis uredelig hensikt oppdages, vil IP-en bli lagret så lenge det er nødvendig for å beskytte systemene våre.

 

Hvordan vi samler inn dataene

 

Vi bruker flere tjenester for å samle inn data.

·      Nettsideskjemaer

·      Fathom Analytics

·      Serverlogger

·      Brannmurer

 

Tillatelse til innsamling av data

 

Samlingen av IP-adresser samles inn ved ethvert besøk på nettsiden vår for å sikre god sikkerhet. Ingen av IP-adressene som samles inn brukes til markedsføring eller direkte knyttet til deg som bruker, bortsett fra i sjeldne tilfeller nevnt ovenfor.

 

Hvordan personopplysninger om barn håndteres

 

Vi har ikke til hensikt å spore eller håndtere personopplysninger om barn spesifikt. Hvis du likevel er av den oppfatning at vi behandler personopplysninger om barn, vennligst kontakt oss så snart som mulig, så sletter vi dem.

 

Automatisert beslutningstaking (inkludert profilering)

 

Besøk på våre nettsider inkluderer ikke automatisert beslutningstaking (inkludert profilering). Våre analyseverktøy samler besøksdata på en helt anonym måte. Vi kjører ingen markedsføringskampanjer som inkluderer atferds basert markedsføring.

 

Tredjeparter med tilgang til dataene

 

Vår webutviklings- og hostingpartner, Lindbak IT, har tilgang til alle dataene nevnt ovenfor.

 

Datasikkerhet

 

Dataene som samles inn gjennom ethvert besøk eller ved handlinger på nettstedet vårt, overføres kryptert. Vi har strenge retningslinjer for brukertilgang, som betyr at kun noen få personer har tilgang til disse dataene.

 

Oppbevaring av data

 

IP-adressen din vil bli lagret i maksimalt 30 dager.

Sletting, retting eller innsikt i dine data

Ved å kontakte VESO kan du be om sletting, korrigering eller innsikt i dataene som er samlet inn fra ditt besøk eller dialog med VESO.

 

 

Kontaktinformasjon

 

Du kan kontakte VESO ved å gå til vår kontaktside. (må linkes til kontaktside)